Online Magazine of Beauty, Fashion, Food, Travel and Lifestyle

T h e u r b a n s t y l e o f m e

Follow us:

Paleta Wibo 3 Steps to Perfect Face

3 Steps to Perfect Face Wibo Contour Palette

 

 

Noul produs Wibo de care am fost atrasă din oferta variată pusă la dispoziţie de magazinele DM este paleta pentru conturarea feţei numită 3 Steps to Perfect Face. Este foarte elegantă, mică şi subţire, dar are 10 grame, ceea ce înseamnă că fiecare dintre cele trei produse pe care le conţine are mai bine de 3 grame. Paleta este prevăzută cu oglindă şi are un bronzer mat, un iluminator şi un fard de obraz, ambele sidefate. Toate trei sunt parfumate, dar odată aplicate nu se mai simte mirosul. Nu este produsă decât într-o singură variantă, cea pe care o aveţi şi în imagini, potrivită pentru tenurile foarte deschise, deschise şi medii.

Bronzerul este pigmentat, mat, după cum spuneam, şi neutru. În momentul în care este preluat pe pensulă se dislocă mai mult produs decât ar fi de dorit, dar acest lucru este compensat de calitatea sa.

Iluminatorul a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine. Mă aşteptam să nu fie potrivit, dar m-am înşelat, este superb. Culoarea pe care o are nu se transferă pe ten, iar dacă se transferă este anihilată de nuanţa acestuia, astfel că nu se va vedea decât un luciu foarte frumos.

Blush-ul este radiant, iar intensitatea sa poate fi crescută progresiv. Eu v-aş recomanda să nu aplicaţi prea mult, astfel încât să se vadă pe obraji ca un fard mat, dar în acelaşi timp radiant. Nu are particule strălucitoare, dar s-ar putea să fie prea sidefat dacă îl aplicaţi în exces.

Paleta costă 24 de lei. Dacă vă tentează, nu ezitaţi, este foarte bună.

xoxo

*

The new Wibo palette for contouring, 3 Steps to Perfect Face, is very elegant, small and thin, but it has 10 grams, which means that each of the three products it contains has more than 3 grams. The palette comes with a mirror and has a matte bronzer, a highlighter and a blush, both shimmery. All three are fragranced, but once applied the scent goes away. There is only one version, the one you see in the images below, which is suitable for very light, light and medium skin.

The bronzer is pigmented, matte, as I already said, and neutral. Is not very compacted, but this flaw is compensated by its quality, though.

The highlighter was a beautiful surprise for me. I expected to be off, but I was wrong, is gorgeous. You only see a very nice luster.

The blush is radiant, and its intensity can be increased gradually. I would also recommend not to apply too much. It might be too shimmery if you use it in excess.

The palette costs 5.30 € / 5.88 $. If you're on the fence about buying it, don't hesitate, is really good.

xoxo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/wibo contour palette 3
gallery/wibo contour palette 1